CELTH-experts helpen bij het schetsen van post-COVID-19-perspectieven voor Yogyakarta

13-04-2021

Hoe ziet de toeristische sector eruit na COVID-19? Met deze vraag werd CELTH benaderd door de Pusat Studi Pariwisata (Center for Tourism Studies) van Universitas Gadjah Mada, Indonesië.

Toeristische sector na COVID-19?

Als CELTH hebben we een verscheidenheid aan expertise en zijn we bereid om bestemmingen, bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de bezoekerseconomie te helpen een perspectief te schetsen dat houvast biedt bij het vinden van nieuwe manieren om met vertrouwen op de toekomst te anticiperen. CELTH werd gevraagd om een overzicht te geven van strategieën in bestemmingsmanagement en succesvolle voorbeelden van elders in de wereld. Dit overzicht bevat praktische tools die bestemmingen, bedrijven en organisaties helpen om de bestemming Yogyakarta weer beter op te bouwen.

3 webinars om Yogyakarta te helpen beter op te bouwen

Het overzicht is verdeeld in een webinarserie die als volgt is ingedeeld:

  • Webinar 1 - 8 april 2021: Business-as-usual of business-as-ongewoon? Scenario’s voor de toekomst van toerisme
  • Webinar 2 - 26 april 2021: Een nieuw perspectief op bewuste bestemmingen
  • Webinar 3 - 21 mei 2021: Een toolbox voor bestemmingsontwikkeling en bezoekersmanagement

Nauwe samenwerking met PUM

Deze webinarserie is het eerste evenement als onderdeel van een recente samenwerking met PUM Netherlands senior experts. PUM is een organisatie die klanten over de hele wereld helpt bij het laten groeien van hun bedrijf. Om dat te doen, moeten ze vaak samenwerken met een expert. De experts van PUM zijn stuk voor stuk vrijwilligers die cliënten praktisch advies geven en hen ondersteunen bij de toepassing ervan. Experts en opdrachtgevers werken samen totdat de opdrachtgever voldoende kennis heeft om zelfstandig verder te gaan. CELTH helpt PUM bij het verbeteren van hun bedrijfsstrategie voor vrijwilligerswerk door gebruik te maken van ons netwerk van experts en praktische tools.