Industry Day: Consumer Behaviour in Tourism

02-06-2023
Breda University of Applied Sciences

De vijftiende editie van het jaarlijkse Consumer Behaviour in Tourism Symposium (CBTS) vindt plaats van 31 mei tot 2 juni 2023 op de campus van Breda University of Applied Sciences (BUas). Deze Nederlandse hogeschool is erin geslaagd om deze  internationale en toonaangevende conferentie naar Nederland te halen. De driedaagse conferentie wordt afgesloten met een Industry Day. 

Tijdens de CBTS 2023 Industry Day op vrijdag 2 juni brengen we internationale thoughtleaders, onderzoekers en de toerisme sector samen om ideeën en resultaten, ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op de toekomst van consumentengedrag in het toerisme, te bespreken en uit te wisselen.

Welke sprekers staan on stage?

Gerenommeerde en inspirerende sprekers delen hun inzichten over huidige en toekomstige drijfveren van consumentengedrag in een veranderende wereldwijde omgeving:

  • Cihan Cobanoglu, Professor of the School of Hospitality and Tourism Management, University of South Florida
  • Frans Leenaars, Group Director Customer Experience, TUI
  • Peter van der Schans, Executive Director & Vice President, IAPAA EMEA
  • Wim Strijbosch, Senior Researcher Experience Lab, Breda University of Applied Sciences
  • Désirée Breedveld, Commercial Director, Rotterdam The Hague Airport
  • Paul Peeters, Professor Sustainable Transport and Tourism, Breda University of Applied Sciences
  • Bastiaan Hilferink, Customer Journey Expert, Aegon
  • Jeroen Klijs, Professor Tourism Impacts on Society, Breda University of Applied Sciences

Daarnaast worden tijdens diverse praktische sessies de thema’s emoties & experiences, digitalisering, duurzaamheid, sociale impact en data in relatie tot consumentengedrag vanuit diverse invalshoeken belicht.

Waarom moet je de CBTS Industry Day bezoeken?

Tijdens de CBTS Industry Day krijgt u als professional genoeg inspiratie van internationale sprekers, die hun visie, inzichten en best practices delen. Laat je inspireren door hun verhalen en leer waarom zij het verschil maken in de branche. Er is aandacht voor emoties, ervaringen en de duurzame en technologische transitie in toerisme en hospitality om de toekomst van Consumer Behaviour in a World of Disruption beter te kunnen voorspellen.

Wat moet je verder nog weten?

De CBTS 2023 Industry Day wordt mede mogelijk gemaakt door PvkO – Platform voor Klantgericht Ondernemen. Als co-host en organisator van een deel van de dagsessies brengt PvkO een schat aan expertise en kennis mee naar het evenement.
 
Voor meer informatie en gratis registratie: cbtsconference.com/industry-day/ of contact ons bij vragen: cbtsconference.com/contact/. Aanmelden kan tot 17 mei 2023, vol is vol.