Vacature professional doctorate

30-11-2023

De Nederlandse hogescholen zijn in 2023 gestart met een pilot voor een eigen doctoraatstraject: de professional doctorate (PD). Ook leisure, tourism & hospitality doet mee met deze pilot en heeft ruimte voor 17 kandidaten. Zij kunnen de komende vier jaar aan de slag als onderzoeker, innovator en change agent.

Kandidaten worden opgeleid tot hooggekwalificeerde professionals die leren te interveniëren in complexe praktijken. Zij kunnen met hun praktijkgerichte know how kennis- en ontwerpvragen oppakken en zo bijdragen aan duurzame innovatie in de sector.

Kandidaten vanuit het werkveld worden nadrukkelijk uitgenodigd zich aan te melden voor de PD. Geïnteresseerd? Download dan nu de vacature voor meer informatie. Je kunt ook de website bezoeken.

De professional doctorate in leisure, tourism en hospitality wordt aangeboden door zeven hogescholen in het domein leisure, tourism & hospitality: Hotelschool The Hague, HZ University of Applied Sciences, Saxion Hogeschool, Inholland Hogeschool, Breda University of Applied Sciences, Hotel Management School Maastricht en NHL Stenden Hogeschool.