CELTH onderzoek over technologische veranderingen ontvangt een prijs

04-12-2018

Annemiek van der Schaft, een van de promovendi die mede door CELTH worden gefinancierd om onderzoek te doen naar innovatieve en duurzame antwoorden op de uitdagingen in de reisindustrie ontving op 9 november jl. ontving de 'Highly Commended PhD Paper Award' tijdens de EUROchrie conferentie in Dublin, Ierland.

Beleving van technologische vernieuwingen op de werkplek

Deze prijs werd als 'runner-up' erkenning uitgegeven door het Dublin Institutie of Technology en Emerald Group Publishing Limited voor veelbelovend onderzoek van jong talent. Het onderzoek richt zich op de medewerker beleving van technologische vernieuwing in het werk. Belangrijk onderzoek voor een branche die constant in verandering zit. Zij deelt de inzichten van dit onderzoek regelmatig in Whitepapers en op bijeenkomsten.

Bewust wording

Annemiek over de prijs: "Uiteraard is deze erkenning super tof en is de uitkomst mooi om bekendheid te geven aan ons werk. Ik denk dat de hele branche worstelt met de vraag hoe medewerkers mee genomen worden in de actuele, grote veranderingen en dat iedereen wel beseft dat hun bijdrage cruciaal is voor succesvolle verandering. En natuurlijk met veel dank aan CELTH voor het mede mogelijk maken van dit onderzoeksproject!"

Xander Lub is haar eerste begeleider, daarnaast zijn Omar Solinger (VU Amsterdam) en Beatrice van der Heijden (Radboud University) betrokken.